КОМПЈУТЕРИ И ШТАМПАЧИ НА ПОКЛОН СТАНИЦАМА, ПОЛИЦАЈЦИ ДОБИЛИ НОВЕ ЧИЗМЕ

Подела чизама за полицајце, обезбеђивање попуста за гориво, донације компјутера и штампача за ПС Звездара, добровољно давање крви, као и редовне акције за унапређење положаја припадника МУП-а само су наставак редовних активности Синдиката Уједињени колектив полиције!

– Ова недеља била је испуњена разним активностима. Подељена је највећа количина чизама до сада. ПС Вождовац и Чукарица су добиле донацију – штампаче који су дефицитарна роба свуда. ПС Звездара је добила рачунара и стампач, а у организацији Клуба пријатеља Београд, на челу са Вуком Ментовићем, уприличена је хуманитарна акција давања крви и захваљујемо се на великом одзиву грађана и чланова. Сем тога, за викенд је заказано дружење Клуба пријатеља на штанду постављеном на Ади Циганлији – најављује Марина Старчевић, председница СУКП.

– Забележен је велики одзив колега тако да је број чланова Синдиката порастао ван очекивања, што значи да се људи опредељују за истину, а не за лажна обећања. У току је и финализација уговора са једном од највећих фирми за дистрибуцију нафтних деривата и ускоро се очекује потписивање уговора, чиме ће се остварити значајан бенефит за наше чланове. Потпредсесник СУКП Драган Петровић је у разговору са колегама направио план донација, одобрен је велики број бескаматних позајмица, а и прве колеге су селе за волане својих четвороточкаша купљених путем административне забране, тако да се надамо да ћемо до краја године олакшати посао колегама на Чукарици, а иста је ситуација и у ПС Вождовац и ПС Звездара, где је Милош Дјурић активним радом и сталном комуникацијом значајно повећао број чланова. Трудимо се од првог дана да испунимо сваки договор и људи то цене. Полицији је доста лажних обећања од петка до понедељка… Ред је да неко преузме одговорност и својим делима подстакне и друге синдикате да помогну своје чланове – закључује председница СУКП.