Ми држимо реч

Као што смо по оснивању синдиката обећали члановима,сва средства се употребљавају само и искључиво за потребе чланова. Многи су нам се смејали када смо дали такву изјаву…вероватно нису веровали да ће овај синдикат бити другачији од осталих.
Тада смо најавили, од средстава из синдикалне касе обезбедили смо, за сада, скроман број чизми за наше чланове које ће бити подељене у наредним данима. Циљ деловања нашег синдиката је да покушамо максимално да помогнемо нашим члановима у решавању свакодневних проблема.
У наредним месецима настављамо са оваквим акцијама а наши Клубови пријатеља по градовима Србије ће наставити са хуманитарним акцијама а прве се очекују већ у наредним данима.
Морамо се трудити да на све начине помогнемо што већем броју људи и нашим синдикалним радом, под тиме не мислимо на састанчење по кафанама и разним презентацијама о трошку синдикалне касе, повратимо поверење припадника МУПа у синдикалне активности. Поздрављамо све акције колега из других синдиката које за циљ имају побољшање услова рада припадника МУПа.
С’поштовањем
Милојевић Петар
Председник Надзорног Одбора
Синдикат уједињени колектив полиције