Обезбедили смо нове донације припадницима МУП-а

Испред Синдиката УКП задовољство ми је да најавим све већи ангажман друштвено одговорних фирми које се све више укључују у активности нашег Синдиката. Доста је било донација које су завршавале на чудним рачунима и трошковима које нити једном члану ништа добро нису донеле осим неколицини послушника синдикалних главешина. Наш Синдикат ради само и искључиво за добробит наших чланова али путем последњих донација у виду компјутерске опреме многим станицама желимо да поново нагласимо да те компјутере и штампаче не користе само наши чланови већ сви запослени у МУПу.

Дошло је време да се препознају прави борци за побољшање услова рада припадника МУПа и са поносом могу истаћи да се свакога дана све више људи јавља са жељом да помогне јер су препознали у овом Синдикату нешто што годинама не постоји на Српској синдикалној сцени а то је Синдикат који заиста и ради у интересу својих чланова. Са задовољством препознајемо свакога дана да се поверење у припаднике МУПа полако али сигурно враћа, униформа је поново нешто чиме се млади људи диче и све је више младих људи који желе да је обуку и служе свом народу и држави. Упркос свима који покушавају да политизују наше активности ми и даље настављамо са радом и овом приликом постављамо питање Синдикалцима….Шта су то они урадили за своје чланове али и за остале припаднике МУПа? Време је да колеге мало погледају на шта се троши њихов новац да питају своје Синдикалне представника где тај новац завршава и по којим критеријумима се троши и користи.

Ми не обећавамо фантомске камионе пуне некакве опреме за припанике МУПа али полако се трудимо да колико је у нашој моћи у што више станица помогнемо у свакодневним активностима и олакшамо рад Полицијских службеника. Тренутно је то нешто примарно и најпотребније за свакодневне активности али већ радимо на новим идејама и у свакодневној комуникацији са члановима тражимо нове начине да им помогнемо. У овој години је до сада одобрено 45 бескаматних позајмица члановима које су реализоване у року од 48 сати од дана аплицирања, нема чекања нема завлачења и уцена ми смо ту за наше чланове. До краја године је у плану дистрибуција 20 нових компјутера са пратећом опремом и штампачима. Надамо се да ће и остале колеге препознати наша залагања те се надамо да ће се јавити да заједно наставимо наш рад.

Испред Синдиката УКП позивам све друштвено одговорне фирме да се укључе и тиме помогну да се створе бољи услови за рад људи који брину о нашој и безбедности наших породица.
Ми смо мали синдикат, најмлађи у МУПу али својим примером желимо да покренемо и остале синдикате да се прикључе оваквим акцијама и помогну.
Нема овде места препуцавању само треба да схвате сви Синдикати да постоје управо због и за своје чланове.
Члан председништва СУКП
Војкан Војводић