ПОЗИВ НА РЕАГОВАЊЕ

 

 

У протеклиҳ пар месеcи Полиција је често на насловним странама портала и штампаних медија…неки хвале…неки куде, али ипак остављен је утисак да је Полиција више него професионално одговорила на све постављене задатке. Ипак….
Наш Синдикат има само једно питање а уједно и молбу за Председника…у духу великодушности коју је показао за случај када је позвао правосуђе да ослободи изгреднике који су учествовали у нападима на Полицијске службенике…на грађане…на јавну и приватну имовину…да у том истом духу подржи иницијативу не само нашег већ и других много већих синдиката предложи ослобађање од одговорности припаднике Жандармерије који су након поновљеног суђења још оштрије кажњени. Као неки вид захвалности и награде комплетном саставу МУП-а као и тиме што ћете показати по ко зна који пут да сте правични и хумани позивамо Вас да као институција Председника уложите залагање да се припадници Жандармерије ослободе одговорности за догађаје на ткзв Паради поноса.
Верујте да ће припадници МУП-а као и до сада знати да цене овако хуман гест. У име најмлађег Синдиката а као мајка и жена, ја Вас молим да подржите иницијативу нашег Синдиката и покажете вашу хуманост и разумевање и за наше колеге бар колико сте га имали за изгреднике.

Председница Синдиката УКП
Мајка, жена и Полицијски службеник

Марина Старчевић