Саопштење за јавност 24.09.2018.

Трудили смо се да до сада не износимо наше ставове везано за изјаве разних, назови, политичара опозиције када је МУП у питању, али једноставно дође тренутак када појединци претерају. По мишљењу тих квазиполитичара никакав напредак није пожељан за полицајце, ако се набаве нови аутомобили, ако се унапреди опрема, ако се повећају плате….не ваља, ако се, као што је тренутни случај, од СРПСКЕ а не стране фирме остваре бенефити за МУП – господин Саша Јанковић то назива криминалом и полицајци се називају ПОВЛАШЋЕНИМА?
Генерално та врста „политичара“ се бави константно сатанизовањем српске Полиције и целокупног МУПа….да није садашњи министар не би ваљао ни било који други министар, а да није из њихових стручних кругова познатих по склапању веома уносних послова…..наравно једини проблем је што су такви послови уносни само за њихове џепове. Коме смета напредак МУПа? Коме сметају евидентне реформе МУПа? Шта вама смета што полицајци добијају нешто за себе? А што да не добијемо?!
Господо квазиполитичари поново вас позивамо да се манете МУПа и да МУП није нити ће бити полигон за стицање ваших јефтиних поена….мада, у овом случају дали сте сами себи ауто гол оваквом у најмању руку суманутом изјавом. Народ није ни слеп ни глуп. А нису ни полицајци, иако их за то сматрате.
Председница СУКП
Марина Старчевић