Сређена полицијска канцеларија у Белим Водама на Чукарици

Наш синдикат уручио је донације и реновирао просторије полицијске испоставе у Белим Водама на Чукарици. Константним приливом новог чланства и разговором са њима, трудимо се да помогнемо не само нашим члановима него и свим радницима МУП-а. Тежак, одговоран и веома хуман посао који обављају наше колеге, ми као најмлађи синдикат, то веома поштујемо и залажемо се да им помогнемо колико год можемо.

Годишњи одмори у пуном јеку, али наш Синдикат ради пуном паром. Морамо се похвалити да смо у претходном периоду од средстава Синдиката, али и уз помоћ друштвено одговорних фирми успели да значајно побољшамо услове рада свих колега који користе канцеларију ПО Беле воде, ПС Чукарица као и ПС Железник. На Белим водама је канцеларија комплетно реновирана од пода до плафона, замењена је електро-инсталација, расвета, прозор и реновирана је фасада. Комплетан намештај је замењен новим и сада коначно све колеге могу да се осећају пријатно за време боравка, а уједно не морају да црвене када неко од грађана дође у полицију.

У Железнику је за потребе колега израђена надстрешница као и делимично опремање канцеларије. Такође, у току претходне недеље смо организовали акцију бесплатног пуњења клима-уређаја у возилима свих радника МУП-а, дакле не само за наше чланове, чиме поново показујемо да нам је стало да свим припадницима МУП-а изађемо максимално у сусрет.

Веома смо поносни на остварене резултате и надамо се да ће у наредном периоду бити још много овако лепих вести.

Мирослав Граовац
Секретар СУКП