УЈЕДИЊЕНИ КОЛЕКТИВ ПОЛИЦИЈЕ ОТВОРИО КАНЦЕЛАРИЈУ У НИШУ: Ускоро нове трибине и акције на југу Србије у циљу унапређења сарадње полиције са грађанима!

Полицијски Синдикат Уједињени колектив полиције отворио је канцеларију у Нишу, у присуству руководства СУКП. Сама најава почетка рада у другом по величини граду у Србији наишла је на веома добар одзив припадника МУП и грађана.

Ово је само наставак шире акције у циљу унапређења положаја полицајаца, као и приближавања полиције са грађанима.

– Синдикат УКП, како је и најавио од самог оснивања, има за циљ здраво ширење по основу постигнутих резултата у раду. Грађани и колеге су препознали за ово кратко време, карактер и циљеве нашег Синдиката. Од самог оснивања Синдикат не ради само и искључиво са припадницима МУП, трудимо се да, што више, кроз Клуб пријатеља Синдиката приближимо градјанима наш план и програм тако да се сви заинтересовани могу упознати са начелима и резултатима рада нашег Синдиката – подвукао је Петар Милојевић, председник Надзорног одбора СУКП.

– Стим у циљу наш Синдикат је организовао више трибина уз помоћ цивилних организација као и велики број хуманитарних акција и добровољног давања крви. У циљу свеобухватнијег деловања, у Нишу је отворена канцеларија Синдиката која се налази на другом спрату Т.Ц. Калчо.
У сарадњи са правним субјектима и државним институцијама Синдикат ће наставити са деловањем и у Нишу где се надамо лепом одзиву градјана и припадника МУП-а. Све акције које смо имали до сада било да су хуманитарног или синдикалног типа јавно смо објавили и припадници МУП, као и грађани се лако могу информисати о нашем деловању. Мишљења смо да је после овог кратког времена припадницима МУП-а јасно да се овај синдикат не бави демагогијом и празним причама. Надамо се да ће ускоро бити још овако лепих вести и из других градова Србије те да ће самим тим хуманитарни рад Клуба пријатеља бити много ефикаснији и у већем обиму. Овом приликом се свима захваљујемо на показаном интересовању и указаном поверењу – зајкључио је Петар Милојевић.